Go Back   Techwatch forums > Tech Forums > Internet > Broadband

Broadband Info and chat about ADSL systems and topics.

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 13-02-06, 11:10 PM   #1 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 42
Default Wireless network

I have the Netgear 108Mbps DG834GT wireless ADSL router and ever since I bought it generally once a day it freezes. My laptop and family's computers can still connect to the network but can't access the internet. It works fine again once I've unplugged the power cord and then plugged it back in again.

Does anyone know what might be the problem?
CineMATTaG is offline   Reply With Quote
Old 14-02-06, 09:40 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 45
Default

Uhhh, well for starters you should go to your dealer and ask them for another one and that that does not work assuming you have the recept. At least they will try and see what wrong.

All else fails try a different brand. I use Linksys and it works great for the 3 people that are connect to it... that i know of.

Peace
darkcard is offline   Reply With Quote
Old 25-02-06, 04:34 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 29
Default

might be some security type thing too. i know at mys chool anyone can detect the wireless network but you cant use it to go anywhere unless you are authorized by this program they have.
rogueslg71 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 01:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.