Go Back   Techwatch forums > Tech Forums > Internet

Internet Using the internet - technology, software, and webmaster discussions.

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-09-13, 10:57 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 7
Default LAN driver Probs

HI All

I am having a problem with my Network , when I switch on my PC and it is loading (Windows 7) when it is nearly loaded up there is a small Network icon on the bottom right of the window and it is showing a whirling blue circle then when it stops whirling a yellow ! shows and then I have no internet connection .

what I have to do is go into Device Mgr and uninstall the network adapter then click on "scan for hardware changes" then it finds the adapter and loads it and then the icon goes to a screen then I can connect , I have to do this every time I switch my computer on .

I was using the built in LAN chip , so I purchase a PCI card LAN adapter but it is still the same .

I know a bit about PC's but this has got me beat . any help from our techie friends out there would be great .

thanks Spike
spike47 is offline   Reply With Quote
Old 17-10-13, 09:08 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Default Re: LAN driver Probs

Have you re-installed LAN drivers?? This is just suggestion I think this might help you out.
maxon is offline   Reply With Quote
Old 18-10-13, 01:29 AM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
reddiesel's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Beds
Posts: 5,816
Default Re: LAN driver Probs

I agree it sounds like a driver problem, if you find your mobo make and model no, and go to makers website you should be able to download the latest firmware with drivers etc, or do the same for your pci card and install, windows 7 is probably using a generic driver which needs reloading each time.
__________________

reddiesel is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google

« IP Changer | - »
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Driver for Dynamode help SusieWinwood Kryptview 14 26-08-12 12:02 PM
Nagravision CI CAM - Windows driver needed f_b_ilies CAMs Cards & Programmers 4 24-09-11 01:38 AM
Starview Combo LAN 199 radtv Red Apple Digital 0 10-06-10 11:28 AM
Starview Combo HD with LAN radtv Red Apple Digital 0 29-05-10 02:07 PM


All times are GMT +1. The time now is 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2013, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.