Go Back   Techwatch forums > Tech Forums > Digital TV > UK Cable > Cable boxes > Kryptview

Kryptview Discussions on the Kryptview cable boxes.

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-11-13, 05:20 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5
Default kryptview 780 problem

hi
got a strange one here, after last s/w update i got scrambled/no video on all non free to air channels, tried s/w update again but gets stuck on searching new update, as if its not connected to the net.. and i have to reboot box, so i manually flashed box back to 11-11-12 ( i think thats one ) factory reset scan etc… then i s/w update again it connects to net finds new update installs it and same again…??
i have factory reset.. and reflashed 4 times now still no avail…
just for reference system information =
date :16/08/2013
software version :kryptview a780 pv4.2.03
h/w version v3.0.0

any ideas ??
chhers Paul
paulg38 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-13, 08:42 PM   #2 (permalink)
Super Moderator
 
reddiesel's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Beds
Posts: 5,821
Default Re: kryptview 780 problem

Quote:
Originally Posted by paulg38 View Post
hi
got a strange one here, after last s/w update i got scrambled/no video on all non free to air channels, tried s/w update again but gets stuck on searching new update, as if its not connected to the net.. and i have to reboot box, so i manually flashed box back to 11-11-12 ( i think thats one ) factory reset scan etc… then i s/w update again it connects to net finds new update installs it and same again…??
i have factory reset.. and reflashed 4 times now still no avail…
just for reference system information =
date :16/08/2013
software version :kryptview a780 pv4.2.03
h/w version v3.0.0

any ideas ??
chhers Paul
Correct NET ID ? Good signal ?
__________________

reddiesel is offline   Reply With Quote
Old 12-11-13, 10:27 PM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,869
Default Re: kryptview 780 problem

if ur getting no free to air its as reddiesel says wrong netid or if ur not paying subs u have been terminated at there end.
__________________
i now keep copies of some posts before they are deleted, this is a private matter.
jimbo is offline   Reply With Quote
Old 13-11-13, 01:30 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 719
Default Re: kryptview 780 problem

Subs go up by another 6.7% from February, or do they ? I'm billed like everyone else in advance, the only thing that isn't in advance are call charges - so expect to start paying from the 7th of January not Feb 2014.
QinteQ is offline   Reply With Quote
Old 13-11-13, 02:24 AM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5
Default Re: kryptview 780 problem

Quote:
Originally Posted by reddiesel View Post
Correct NET ID ? Good signal ?
Hi
yes good signal net id ok getting all free to air channels fine..
paulg38 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-13, 02:25 AM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5
Default Re: kryptview 780 problem

Quote:
Originally Posted by jimbo View Post
if ur getting no free to air its as reddiesel says wrong netid or if ur not paying subs u have been terminated at there end.
Hi
yes i am geting all free to air chanels... paying subs..
any ideas
paulg38 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-13, 03:38 PM   #7 (permalink)
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,869
Default Re: kryptview 780 problem

well if ur getting free to air and none of the movies it must be internet related, what way u got it wired? homeplugs faulty? loose cabling?
__________________
i now keep copies of some posts before they are deleted, this is a private matter.
jimbo is offline   Reply With Quote
Old 13-11-13, 05:35 PM   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5
Default Re: kryptview 780 problem

Quote:
Originally Posted by jimbo View Post
well if ur getting free to air and none of the movies it must be internet related, what way u got it wired? homeplugs faulty? loose cabling?
Hi Jimbo
yes i am thinking that its internet related, but its a wired connection and its working 100%.. thing is it only seems to loose internet connection when latest f/w 16.08.13 is installed, very strange….
i am stumped ...
paulg38 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-13, 06:06 PM   #9 (permalink)
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,869
Default Re: kryptview 780 problem

its odd, unless u flash say with an earlier 2013 s/w default rescan then update to aug 2013 through remote and see if that helps?
__________________
i now keep copies of some posts before they are deleted, this is a private matter.
jimbo is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problem Kryptview 780 tyneside Kryptview 4 25-01-12 10:00 PM
Kryptview problem after flashing box jimm139 Kryptview 14 28-09-11 09:59 PM
Kryptview 780 problem doobieman Kryptview 8 05-08-11 05:42 PM
kryptview 780 box problem stefan1961 Kryptview 9 27-06-10 01:24 PM


All times are GMT +1. The time now is 10:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2013, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.