Technology Forums: FTA, Satellite, Cable, Home Media, Hardware & Computers
|  Home   |  Forums   |  News   |  Blog   |  

Go Back   Techwatch: Satellite TV forums, FTA, Cable, Hardware, & Tech forums > Members List


 

Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

satsmo satsmo is offline

Senior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. 17-09-08 07:57 PM - permalink
    DYLANBALLYER
    Hi I See That You Seem To Be Helping A Lot Of People With Their Eurovoxes Could You Please Help Me
    I Am Cant Get Living tv,Rte 1 ,Rte2 ,TV3 ,Disney Channel ,Disney Cinemagic And Disney Cinemagic +1 Iv Tried Everything That I Can Think Of Could You Help Mi Its Reali Annoying Me Cos They Are The Stations That Are Used Most In My House
  2. 11-09-08 11:59 PM - permalink
    dajw
    'After autoscan has completed exit all the way out. Press menu, type 1570 on your remote, (to enter CAS menu), and enable key emu. Exit all the way out and put it on Sly Sports 1 to update.'

    Satsmo, thanks for the info, which I've followed and got to the Sly sports bit, where the box on the TV screen reads 'data is being updated [0%]'. It's been like this for about twenty minutes or more, without the percentage changing. What can I do?
  3. 04-09-08 04:26 PM - permalink
    wasiqjaved
    I've got FOUR skAI SPORTS (AI = Y) channels

    1, 2, 3 and Xtra
  4. 04-09-08 04:24 PM - permalink
    wasiqjaved
    What do u mean by sly Sports? Where is SLY sports?
  5. 04-09-08 02:44 PM - permalink
    wasiqjaved
    Hey Satsmo!

    I'm getting this .... 0 Program Found (after 28 failed scans) in SV3 TheBox Super. I'm having the following settings of my box

    Cable : VirginMedia
    THE BOX Super
    API ver : 7.09e_E
    Boot ver : 8.0
    17.Jun.2008

    Now, I've connected my VM cable to "Cable Input" at the back of the box. But I have no luck in getting any channel even though I select NTL and Automatic Scan. Kindly help me with this problem! TQ so much in advance! :-D
  6. 25-08-08 04:50 PM - permalink
    chikay
    An u pls help my box pvr is doing my headin,done every thing ,its arrenged alphabeticall and all that,but cant get the $ to work.when i go to menu and do the 1570,cant find the emu so been sat here all day ,will be happy if u could pls help me
  7. 21-08-08 02:09 PM - permalink
    chikay
    Pls satsmo,advise me if am wrong ,but dont the newones come with the firmwire insatled already?

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 19-09-08 06:43 PM
  • Join Date: 11-09-07
  • Referrals: 0

Post Thanks

Total Thanks

All times are GMT +1. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 ©2008, Crawlability, Inc.