WHICH BOX !!!

Discussion in 'Digital TV' started by Mendi, Dec 5, 2018.

  1. Mendi

    Mendi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    48
    Location:
    Middlesbrough
    Which box would u need to get BT channels on that are no longer on the KV Boxes. Who made the decision to remove the BT channels.
     
  2. Jethro

    Jethro Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    448
    Likes Received:
    237
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Unemployed
    Location:
    Wednesbury
    BT, at a guess.
     
  3. cactikid

    cactikid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    1,666
    Likes Received:
    282
    This is what limited viewing is as they work on the 850 as scart technology is been superseded by hd.
    Platforms move forward to better things like black and white tv to 8k tvs:eek::)
     
  4. Mendi

    Mendi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    48
    Location:
    Middlesbrough
    So nobody will able get this for good anywhere.
     
  5. hitmanuk

    hitmanuk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    229
    Likes Received:
    5
    will an a850 do the job / or another hd box be required now to receive these channels in hd ?
    enigma 2 / dreambox ect any help would be apriciated
     
  6. jimbo

    jimbo Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    4,197
    Likes Received:
    222
    Yes they will be able to get channels but remember they could do what sly done and axe all.
     
  7. hitmanuk

    hitmanuk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    229
    Likes Received:
    5
    so maybe in the near future no more cheap tv lol ?
     
  8. cactikid

    cactikid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    1,666
    Likes Received:
    282
    What i like to do is future proof my newer boxes with swappable tuners,my et10000 has 2 non working cable tuners so i removed one and swapped with a sat tuner on my et8000 and could now setup my saorview service on my8000 and on my 10000 add in another sat feed from my sat dishes
    God forbid if crap happens go iptv.

    850 boxes are old but if you have one it will work,modern e2 boxes can do more.
     
  9. Mendi

    Mendi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    48
    Location:
    Middlesbrough
    Which box will solve the issue ?
     
  10. hitmanuk

    hitmanuk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    229
    Likes Received:
    5
    will a h2h combo do the job buddy ?
     
  11. jimbo

    jimbo Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    4,197
    Likes Received:
    222
    yes it would for now.
     
  12. Mendi

    Mendi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    48
    Location:
    Middlesbrough
    Which box is this h2h combo please show me link cheers...
     
  13. cactikid

    cactikid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    1,666
    Likes Received:
    282
    Its an old zgemma sat and cable combo
     
  14. hitmanuk

    hitmanuk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    229
    Likes Received:
    5
    can anyone point me to how to upload image to this box ?
     
  15. cactikid

    cactikid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    1,666
    Likes Received:
    282
    Usb stick,plenty of you tube videos to show how.
     
  16. hitmanuk

    hitmanuk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    229
    Likes Received:
    5
    oh sorry what image and where to get it buddy ?
    sly image is on at the miuite
     
  17. cactikid

    cactikid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    1,666
    Likes Received:
    282
    Never heard of that one lol,not using that box openpli,openatv,wooshbuild,grogbuild.
    openvix is not a supported image but users have modified that image to work.
     
  18. Mendi

    Mendi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    48
    Location:
    Middlesbrough

    Meaning i can get the HD Channels working like BT Sports ? once a lined is paid for ?
     
  19. cactikid

    cactikid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    1,666
    Likes Received:
    282
    Yes with better picture quality in hd.
     
    martin-f likes this.
  20. Mendi

    Mendi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    48
    Location:
    Middlesbrough
    Cheers mate. May look to buy the Zgemma H2h Combo in coming days than.
     
    martin-f likes this.

Share This Page